GPSgo szolgáltatások

VALÓS IDEJŰ JÁRMŰKÖVETÉS
Folyamatos kontroll járművei felett! A GPS alapú járműkövetés szünet nélküli rálátást biztosít flottájára, így Ön mindig tudja, ki, hol, hogyan vezeti személyautóit, kisbuszait vagy akár kisteherautóit. A nyomkövetők folyamatosan továbbítják az információkat, így webes felületről vagy a mobiltelefonjáról is könnyen ellenőrizni tudja az aktuális pozíciót jármű vagy sofőr szerint, térképes nézetben.

RIASZTÁSOK – GYORSHAJTÁS, TERÜLETELHAGYÁS
A járművek állandó ellenőrzése helyett lehetősége van riasztások beállítására, minden fontosabb, nem várt eseményről. Sebességtúllépés, magas fordulatszám, autó beindítása, vagy adott terület elhagyása, megérkezés esetén a változásról azonnal értesülhet SMS-ben vagy e-mail-ben. Így idő és energia ráfordítása nélkül is folyamatosan biztonságban és kontroll alatt tudhatja járműveit.

LÁTOGATÁSI HELYEK ELLENŐRZÉSE
Az i-Fleet felületen rögzíteni lehet a gyakran látogatott ügyfeleket, helyeket, amelyek alapján könnyen lekérdezhető a látogatások száma, a látogatási helyeken töltött idők hossza. A területekre való megérkezésre, elhagyásra riasztást is állíthat be telefonjára, így mindig meggyőződhet róla, hogy járműveit a célnak megfelelően használják. A funkciót kihasználva pontos adatokkal mérhető a munkatársak teljesítménye, növelhető a hatékonyságuk, valamint hosszú távon, a látogatási helyek nyomon követésével növelhető az ügyfélelégedettség.

PARKOLÁSFIZETÉS AUTOMATIKUSAN: FLEET PARKING APP
A Fleet Parking App egy parkolásidíj fizető alkalmazás, amely megállás után azonnal felismeri a zónát és annak időrendjét, monitorozza a minimális- és maximális parkolási időhosszt, valamint egy pop-up értesítéssel rögtön figyelmezteti a sofőrt, aki egyetlen mozdulattal elindíthatja a parkolást. Az autó beindításakor a rendszer figyelmeztet a parkolás leállítására. Mindezzel elkerülhetők a feleslegesen, előre megvásárolt órák, az elfelejtett parkolás-leállítások, és természetesen a bírságok is.

MEGTETT ÚTVONALAK ELLENŐRZÉSE
A múltban megtett útvonalak térképes nézetben járművenként, illetve sofőrönként egyaránt lekérhetők és ellenőrizhetők. Nyomkövetéssel a flotta tökéletesen átláthatóvá válik, így nincs több rejtett költség, vagy feleslegesen megtett kilométer!

GÉPJÁRMŰVEK ÉS SOFŐRÖK NYILVÁNTARTÁSA
Pontos kimutatásokat, automatikus menetlevél riportokat kaphat a sofőrök munkában, vezetéssel töltött idejéről. Ezáltal csökkentheti az adminisztrációs terheket, valamint optimalizálhatja a vezetők munkaidejét vagy a munkabérköltségeket.

INGYENES MOBILAPPLIKÁCIÓ
Az i-Fleet járműkövetést bármikor igénybe veheti, a nyomkövetést mi a zsebébe adjuk. Ingyenes mobilapplikáción keresztül Ön bárhonnan elérheti az i-Fleet rendszer fő funkcióit, ezáltal is teljes kontrollt gyakorolva járművei felett.

Miért a GPSgo?

A GPSgo a jelenlegi összes elérhető szolgáltatást egyesíti – és nagyon kedvező áron elérhetővé teszi magánszemélyeknek, egyedi ügyfeleknek is.


A GPSgo a leggyorsabban alkalmazkodik a folyamatos változásokhoz, és állandó fejlesztésekkel igyekszik kiszolgálni ügyfelei igényeit.

A GPSgo rendszer egyszerre koncentrál a legnagyobb flottákra és az egyetlen autóval rendelkező magánszemélyekre és egyszemélyes cégekre.

Kérjen díjmentes szakmai tanácsadást

Szakértőink készséggel állnak rendelkezésére