Hírek

Hírek, érdekességek, cikkek

GPS 2 valós

Flottakövetés valós időben

A fuvarszervező munkáját nagymértékben megkönnyíti, ha egy központi adatbázisban figyelemmel kísérheti a flotta járműveinek aktuális helyzetét, sebességét, haladási irányát esetleg még az éppen aktuális üzemanyagfogyasztási adatokat is.

Legyen percrekész!

A fuvarszervezést támogató megoldások segítségével a fuvarszervező azonnal láthatja, hogy melyik sofőrt érdemes megbízni az újonnan érkező szállítási feladattal. Ha útközben újabb küldeményt kell felvenni, akkor pedig a felvételi ponthoz legközelebb eső autót lehet mozgósítani a munkára.

Pontos és szabályos munkavégzés

A valósidejű flottakövetéssel lehetővé válik a gépjárművekkel dolgozó sofőrök munkaidejének az ellenőrzése. Figyelemmel kísérhető, hogy mennyi vezetési idővel számolhat a sofőr, eléri-e az úticélját a megadott határidőig és szükség esetén megoldást lehet keresni – például pótkocsi átakasztás – a rakomány célba juttatására.

Biztonságot nyújt

A valósidejű megfigyelés biztonságot nyújt a sofőr és a rakomány számára is. A rendszer érzékeli a raktérnyitást, így nem fordulhat elő, hogy mialatt a sofőr a pihenőidejében alszik, eltulajdonítsák az árut.

A jármű helyzetére vonatkozó adatokat az ügyfelekkel is meg lehet osztani, így a megrendelők valós időben nyomon követhetik szállítmányuk helyzetét. Ez az átláthatóság nagy mértékben megnöveli a cég presztízsét.

Elemezzen!

A járműben elhelyezett egység a GPS koordináták segítségével rögzíti és tárolja a jármű pozícióját, majd GSM hálózaton át feltölti azt egy központi szerverre. A szerveren tárolt adathalmazt tetszőlegesen lehet szűrni és elemezni.

A valós idejű flottakövetés különböző szolgáltatás-csomagokban érhető el, így egy komplex csomaggal jelentős megtakarításokat érhet el mint pénzben, mint időben kifejezve.

Comments are closed