Hírek

Hírek, érdekességek, cikkek

Követés

Flottakövetés nélkül nincs szállítmányozás

Mi történne a szállítmányozókkal a flottakövetés nélkül? A többmilliós szállítmányok eltűnnének, a gépjárművek sofőrjei ellenőrizhetetlenné válnának, a flottába tartozó járművek pedig gazdaságtalan működésükkel és váratlan műszaki meghibásodásaikkal döntenék be a vállalati költségvetést.

Aki tehát a gazdaságosságon túl jelentős profitot is el akar érni, kivétel nélkül a flottakövetés mellett dönt. A szállítmányozás összetettsége miatt ma már megoldhatatlan lenne a szervezés flottakövetés nélkül.

A flottakövetési szolgáltatás számos modullal segíti a szállítmányozók, fuvarszervezők, sofőrök munkáját. Valós időben nyomon követhető, hogy éppen merre járnak a flottához tartózó gépjárművek, figyelemmel kísérhető az aktuális vezetési idő, üzemanyag fogyasztás és a gépjármű műszaki igénybevétele.

Figyelhető a raktér hőmérséklete, az üzemanyagszint és számos olyan adathoz juthatunk a fedélzeti rendszerek által, amik gazdaságosabb működést biztosítanak.

A flottakövető rendszer:

  • utcaszintig lebontva megmutatja a teherautó pontos pozícióját,
  • információkat nyújt, ha egy teherautó belép egy adott földrajzi területre, vagy kilép onnan,
  • információkat nyújt a járművezetők vezetési technikájáról, a sebességről, a terhelésről,
  • figyeli a vezetési- és pihenőidőket, megjeleníti, hogy melyik teherautó a legalkalmasabb egy új megbízásra,
  • navigációs modulja egyszerűsíti az útvonaltervezést és megkönnyíti a célállomáshoz vezető leggyorsabb útvonal megtalálását,
  • megkönnyíti a kommunikációt a központ és a sofőr között.

A flottakövetéshez tartozó szolgáltatások tetszőleges kombinációban választhatók és a szolgáltatóknál havidíjért bárki számára elérhetők. A megrendelőknek, partnereknek is adhatunk felhasználói jogot, így ők maguk is nyomon követhetik az áru mozgását.

Comments are closed