Hírek

Hírek, érdekességek, cikkek

GPS követő szolgáltató

Flottakövetés? Köszönöm, kihagynám!

Vannak bizonyos helyzetek, amikor az ember határozottan úgy véli, neki ugyan semmi szüksége nincs járműkövetésre. Ez a hozzáállás természetesen teljes mértékben indokolt, abban az esetben, ha az embernek nincs gépjárműparkja, vagy egyáltalán gépjárműve.

A negatív élmény nagy úr

Ellenkező esetben, amennyiben akár már csak két járműből álló járműparkkal is rendelkezünk, vagy egyetlen vezetői autónk van csupán, de annak az értéke jelentősebb, érdemes lehet elgondolkozni egy modern GPS járműkövető rendszeren. Sajnos azonban számos járműflottával rendelkező vállalatnak negatív tapasztalatai vannak a GPS gépjárművédelmi szolgáltatásokkal kapcsolatban, hiszen korábban olyan, magukat professzionálisnak beállító, mégis kontár vállalatok szolgáltatását vették igénybe, ahol a szerződés aláírását követően több szolgáltatás volt hibás, mint ahány működött.

Ezeknek a vállalkozásoknak köszönhetően számos cég bizalma rendült meg – nem mellékesen joggal – a GPS járműkövetésben.

Tény azonban, hogy egy jó minőségű, megbízható szolgáltató kedvező áron, rejtett költségek nélkül és egyedi igények alapján alakítja szolgáltatását, így minden vállalkozó megtalálhatja a piacon a kiváló minőségű, mégis testhez álló megoldást.

Út az ismeretlenbe?

Sokak számára a GPS flottakövetés a modern technológia ismeretlen vívmánya – ők azok, akik tulajdonképpen nem tudják, miről is maradnak le. Ha Ön is ebbe a csoportba tartozik, érdemes lehet megismerkednie a flottakövetési szolgáltatásokkal, hiszen pénzt, időt és energiát takaríthat meg általa. Ezen szolgáltatás segítségével ugyanis könnyedén nyomonkövethetőek a flottát alkotó járművek – azok számától függetlenül.

Így ellenőrizheti dolgozóit, könnyebbé és gyorsabbé teheti a szervezést, ráadásul biztonságban tudhatja flottája minden járművét.

Törekedni kell azonban arra, hogy nehogy a csalódottak táborát gyarapítsuk. A flottakövetés biztosította megtakarítás, legyen az bármilyen minimális is, hosszú távú, így nem érdemes ár alapján választani szolgáltatót. Ügyeljen ehelyett arra, hogy megfelelő tájékoztatást kapjon, minden kérdését pontosan megválaszolják, egyedi igényeire szabott ajánlatot készítsenek az Ön számára és a vállalat, mely mindezt ajánlja, legyen megbízható, nyújtson kézzel fogható referenciát.

Megbízható társ

Létezik természetesen egy harmadik csoport is. Azok a cégek, ahol a flottakövetés olyan hibákra, problémákra világíthat rá, amelyek komolyabb bizalmi válságot eredményezhetnek. Többnyire, ha ilyen személyekkel találkozunk, feltételezzük, hogy nem kompetens döntéshozóval van dolgunk – hiszen melyik döntéshozó ne kívánná még sikeresebbé tenni vállalatát?

Amennyiben cégénél Ön a döntéshozó, javasoljuk, hogy olyan lojális partnert bízzon meg a megfelelő megoldás felkutatásával, aki valóban a cég érdekeit és nem például a saját zsebre dolgozó munkások védelmét helyezi előtérbe.

Comments are closed