GPS-es nyomkövetés

GPS-es nyomkövetés cégeknek és magánszemélyeknek

GPS nyomkövetésA GPSgo GPS-en alapuló nyomkövető rendszere lehetővé teszi, hogy Ön kövesse egyetlen autó vagy egy egész flotta járműveinek mozgását.

Természetesen a nyomkövető rendszer nem csupán az autók helyzetéről számolhat be, nem csupán a GPS koordinátákat küldi el a központi szerverre elemzésre vagy ellenőrzésre, hanem számos más adatot is.

A nyomkövetés ilyen szempontból tehát némileg megtévesztő név, mivel a puszta nyomkövetés egy cég számára csak akkor bírhat jelentőséggel, ha ellopják valamelyik járművét, és tudni szeretnék, hogy az autó vagy teherautó, busz stb. éppen merre jár.

A GPS alapú járműfigyelés lényege, hogy lényegében nincsenek lefedetlen területek, tehát a jármű folyamatosan tudja szolgáltatni a hollétére vonatkozó információkat. A járműfigyelést számos más szolgáltatással is ki lehet egészíteni, és a puszta nyomkövetés kiegészíthető például üzemanyagszint-figyeléssel, a gyújtáson töltött idő naplózásával – sőt a GPSgo termékei segítségével lényegében bármilyen fontos (vagy kevésbé fontos) adattal.

GPS alapú műholdas nyomkövetés

A járműfigyelést számos más szolgáltatással is ki lehet egészíteni

Honlapunkon szétnézve további szolgáltatásokat találhat, amelyeket szintén összeköthet a GPS-es nyomkövetéssel: eCall rendszer, elektronikus útdíjfizetés, járművédelem és sok más magánszemélyeknek és vállalkozásoknak, cégeknek.